Flat Responsive WordPress Blog Theme

5 legjobb WordPress sablon 2021

12:29 APeti 0 Kommentek Kategória : , ,

 

5 legnépszerűbb WordPress sablon 2021-ben


A WordPress rendkívül népszerű CMS rendszer és ezért nagyon sok sablon készült hozzá. Sok webfejlesztő cég és szakember készít WP sablonokat mert akkora igény van rá és ezért jó üzlet. A rengeteg sablon közül kezdőként nem könnyű kiválasztani a megfelelő sablont, mert a sablont a weboldal igényeihez kell kiválasztani. Ehhez ismerni kell a weboldal célját, hogyan fog megjelenni, a sablon készítője mennyire megbízható, és van-e hozzá támogatás.

Segítségül összeírtam az 5 legjobb WordPress sablont amit 2021-ben használnak a felhasználók. A lista nem teljes, mert számos népszerű WP sablon nem került bele ebbe a rövid listába. Ilyen a  sablon a GeneratePress, amely egyszerű és gyorsan betöltődő sablon amelyet kedvelnek a webfejlesztők.


A legnépszerűbb WordPress sablonok


Avada sablon

Az Avada WordPress sablon még mindig a legnépszerűbbek közé tartozik, sok új layout és készült hozzá. Folyamatosan fejlesztik, és jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban. A Themeforest oldalon az első helyen áll évek óta a vásárlások számát és az értékelést tekintve, messze a legtöbbet letöltött WordPress sablonok közé tartozik.


Avada WordPress sablon


Divi sablon

Szintén a legnépszerűbb WordPress sablonok közé tartozik a Divi sablon amely számtalan előre elkészített webdesign layout-t és weboldal elrendezést tartalmaz. Gyorsan látványos weboldalak készítésére alkalmas, ezért sokan használják. 

Nagyon jó a Divi vizuális szerkesztője a Divi Visual Builder, amely megkönnyíti a weboldalkészítést. A vizuális szerkesztővel a honlaphoz könnyedén hozzá adhatunk szakaszokat, honlap elemeket, képeket, ikonokat, előre elkészített weblap elemeket, és saját magunk is elmenthetjük az elkészített elemeket amelyet globálisan tudunk használni a weboldal bármelyik oldalán.

Divi WordPress sablon

A Divi visual buildere minden szükséges elemet tartalmaz ami egy mai modern weboldalhoz szükséges. Ilyen elem a Divider, ami egy elválasztó, ami nagyon divatos és látványos kinézetet lehet elérni a honlapon.

Divi divider

A Divi sablont azoknak ajánlom, akik gyorsan szép honlapot akarnak készíteni egyéni megjelenéssel. A sablon előre elkészített elemei is alkalmasak egy weboldal elkészítésére, amely megkönnyíti a munkát.

Több kiegészítő modul is tartozik hozzá, mint például a Bloom, amely online marketing célokra használható. Látványos hírlevél feliratkozó űrlapokat lehet vele készíteni és beágyazni a honlap bármely területére.

Bloom



Hello Elementor sablon

Az Elementor készített egy gyors és egyszerű WodPress sablont amely garantálja a gyors és könnyed használatot az Elementor builderhez. A sablon kinézete egyszű és letisztult, de az Elementor visual builder segítségével látványos weboldal készíthető vele könnyedén. Az Elementor honlapjáról ingyen letölthető, vagy a sablon szerkesztő sablon hozzáadása segítségével is elérhető. 


Hello Elementor sablon

A honlapba könnyedén beilleszthetőek az előre elkészített honlap elelmek, a fejléc, a lábléc, a különböző tartalmi elemek mint a szakaszok, szöveges és képes szakaszok, ikonok, vélemények, Elementor kapcsolat űrlap, animációk, sliderek és lapozók valamint a képgaléria.



Elementor library

Elsősorban azoknak ajánlom, akik saját maguk akarják összerakni a weboldalt és tudják mit hová akarnak elhelyezni, hogyan akarják felépíteni a honlapot. 


The 7 sablon

A The 7 sablon sok weboldalon megjelenik, ezért is írok róla. Sok szép és látványos előre elkészített weboldal sablon jár hozzá, ezért gyorsan elkészíthető a honlap ezzel a rendszerrel. Az előre elkészített weblap mintákat könnyű importálnim ezáltal könnyen elkészíthető a honlap felépítése, amelyet végül testre kell szabni a szövegek átírásával és a képek cseréjével. 

The 7 Wordpress sablon

A The 7 előre elkészített Prebuild weboldalai szépek és sokféle témakörben készültek, ezért sok területen vagy témában felhasználhatóak. A minta képen látható hogy az üzleti honlaptól kezdve a személyes honlapokig sokfajta elrendezést kapunk amely megkönnyíti egy kezdő számára is a munkát.

The 7 honlap minták


Astra sablon

Az Astra WordPress sablon is népszerű, sokan használják. A sablon sok előre elkészített honlap design -t ad a felhasználóknak, ezért ezzel a sablonnal is könnyedén lehet gyorsan szép weboldalt készíteni.

Astra WordPress sablon



Visual Builder

A WordPress sablonok tartalmaznak vizuális oldal építőt, úgynevezett Visual Builder-t, amellyel látványos weboldal készül, és gyönyörű aloldalakat lehet készíteni velük. A design-os megjelenésű weboldal elkészítése azért könnyű ilyen oldalépítővel, mert a weboldal készítésekor nem kell HTML kódokat használni, vagy legalább is keveset, és profi webdesign ismeretek nélkül szerkeszthető a weboldal tartalma. Ha valakinek van megfelelő szépérzéke, stílusérzéke, jó tervezőkészsége, akkor viszonylag könnyedén elkészíthet egy látványos és szép weboldalt.


A legismertebb vizuális oldalépítők


Divi Visual Builder


A legismertebb és az egyik legjobb oldal építő az Elegant Themes Divi sablon Visual Buildere, amely a Divi sablon része. A vizuális szerkeztővel az egér húzásával könnyedén megváltoztatható alakítható a weboldal megjelenése, a design könnyen megváltoztatható, élvezet vele a munka. A webdesign szerkesztése könnyedén megoldható a segítségével, ezért a kezdő webszerkesztők is nyugodtan használhatják.

Divi visual builder


Elementor Website Builder

A másik legismertebb és mostanában legnépszerűbb oldal építő az Elementor amely egy visual builder amelyhez készítettek egy sablont is. Az Elementor visual builder sokr beállítási lehetőséget tartalmaz, nagyon sokan szeretik és használnák a webdesignerek közül is.

Elementor Visual Builder


WP Bakery Page Builder


A régi WordPress sablonokhoz elsősorban a WP Barkery visual buildert használták, ezért a sablokon készítői azzal szállították a WP sablokokat. Régen nagyon jó eszköz volt a honlapkészítéshez, de mára a Divi és az Elementor oldal építők sokkal jobbak, sokkal jobban használhatóak. 

WP Bakery page builder



A lista természetesen nem teljes, mert számos jó WordPress sablon használható még akár ingyenesen is. Az említett sablonokkal már sokszor dolgoztam és megbízhatónak tartom őket, bátran ajánlom a használatukat.

A weboldal készítés folyamatosan fejlődik, újabb eszközök jönnek, a honlapok letisztultabbak lesznek és egyre több vállalkozás rendelkezik honlappal. A fejlődés nem áll meg, ezért újabb sablonok fognak érkezni a jövőben is.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is! Köszönöm!

KAPCSOLÓDÓ BEJEGYZÉSEK

0 hozzászólás