Flat Responsive WordPress Blog Theme

Weboldal készítés ingyen

11:08 APeti 0 Kommentek Kategória : , , , ,

weboldal ingyen

Első weboldalunk elkészítésekor nem akarunk sokat költeni rá, és jó lenne ingyenesen elkészíteni a weboldalt. Számos ingyenes weboldal készítési lehetőség van, ahol létrehozhatunk ingyenesen is honlapot. Az ingyenes weboldal készítők ingyenesen aldomainként jelenítik meg a weboldalt, és ajánlanak hozzá kész sablonokat, amelyekkel beállíthatod a honlapod megjelenését. Saját képekkel, saját logóval kiegészítve már személyes is lehet a weblap.

További lépés lehet, hogy saját "rendes" domain nevet szeretnénk a weboldalunknak. Ekkor már fizetős szolgáltatási csomagokra kell váltani, és az már szolgáltatótól függ, hogy mennyibe kerül az éves díja.




A célnak megfelelő weboldal

Azt kell tisztánzni először, hogy mit szeretnénk a weblapunkkal, mi a célunk vele.

Ha blogolni szeretnél, akkor a legjobb, ha egy ismert blog rendszert használunk, mint a Wordpress, a Blogger.com ami a Google blogrendszere, vagy a Blog.hu.

Előnyők szerint listázva a blogrendszereket:

  • Blog.hu melynek előnye, hogy jól megírt cikkekkel kikerülhetsz ai index.hu nyitó oldalára, és gyors a létrehozás
  • Blogger.com rendszerrel gyorsan elindulhatsz és publikálhatsz. Statisztikát is kapsz a bloghoz.
  • Wordpress cms rendszerrel is gyorsan elindulhatsz, és nagy előnye, hogy sokkal szebb blogot tudsz csinálni, mint az előző kettővel. Viszont több munkával is jár. A biztonsági frissítésekre is oda kell figyelned.

Itt megadod az adataidat, majd a blogod címét, létrejön a blog alap beállításokkal. És már kezdheted is a blogolást, kezdheted az írást.

Ha weboldalt szeretnél létrehozni, akkor szintén jó a Wordpress, de mellette a Webnode is jó választás, mert szép sablonokat tudsz kiválasztani a honlapodhoz.


Divi WordPress Theme

Szép képek

Szép képekkel, jó szöveges tartalommal akár egész jó weboldalt tudunk létrehozni, de elég sok korlátozás van az ingyenes verzióban.

Saját domain nevet is csak előfizetéssel tudunk használni, és a keresőoptimalizáláshoz szükséges követő kódokat is akkor tudjuk csak megadni, hogy feizetős csomagot használunk. Ez egy kicsit bosszantó, de érthető a szolgáltató részéről. Végül is, miért adnának teljesen ingyen minden szükséges eszközt? Nekik is kell a bevétel.

És kérdés az, hogy milyen további lehetőségeket szeretnénk a weboldalra. Vagy ha nem szeretnénk, hogy a mi weboldalunk is olyan legyen mint sok más hasonló, akkor viszont egyedi tervezésre van szükség. Vagy olyan sablonra, amellyel egyedivé tudjuk tenni a weboldalt.

Ilyen szempontból az egyik legjobb választás a Wordpress cms rendszer saját webtárhelyen.

Ehhez lehet olyan ismert és profi fizetős sablonokat használni, amelyekkel testre lehet szabni a honlapot, és egyedi lesz. Persze ez már nem lesz ingyen. De a prémium sablonok sok lényeges beállítási lehetőséget adnak az ingyenes verziókkal szemben.

Ilyenek prémium wordpress sablonok a Divi sablon, az Avada sablon, az Enfold sablonok.




A weboldal készítés is egy szakma, ami megfelelő tudást és tapasztalatot kíván online marketing tudással egyetemben. Ezért ha többre vágysz, mint amit az ingyenes lehetőségek adnak, és testre szabott megoldás kell, akkor szívesen segítek a weboldal készítésben.









KAPCSOLÓDÓ BEJEGYZÉSEK

0 hozzászólás