Flat Responsive WordPress Blog Theme

Céges Blog Indítás, hogyan kezdj el blogot írni

23:33 APeti 0 Kommentek Kategória : , , , , , ,

 

céges blog indítás

Ma már nem elég ha egy vállalkozásnak van honlapja. Mára ez alapkövetelmény lett, mert a legtöbb ember az interneten keres új szolgáltatást vagy terméket, és az ott megtalálható honlapok és weblapok közül választja ki azt, amelyik szimpatikus neki. Az ajánlás alapján érkező szakembernek vagy cégnek is utána néznek az emberek, ezért ott kell lenni egy bizalmat ébresztő weboldallal. A weboldal készítés már alapvető, ezért egyre több vállalkozásnak van már saját weboldala.

A weboldalak száma évről évre nő, és nehezebb a látogatók és az interneten keresők előtt megjelenni akik beírják a Google-ba a keresett szolgáltatást vagy terméket.

Ahhoz, hogy a Google keresőben megtalálják a honlapunkat a látogatók, ahhoz olyan tartalom szükséges, amelyet a keresőóriás előtérbe helyez mások előtt, és megmutatja a találatok között.

Ebben segít a blog is, amely aktuális és hasznos informásiókkal látja el a témád iránt érdeklődő látogatókat, és növeli a weboldal látogatottságát.


Miért hasznos a blog egy vállalkozásnak?

A blog indítása növeli az ismertséget és a látogatottságot. Az embereknek a problémáikra keresnek megoldást az Interneten, nálunk főleg a Google keresőben. Sokféle probláma lehet akár a te szakmádban is, amiről érdemes blogbejegyzésekben írni, publikálni.

Ha ki akarsz tűnni a tömegből, akkor az iparágad vagy a veővid problémáiról kell írnod és működő megoldásot kell kínálnod. Ezzel a vállalkozásod a téma szekértőjévé válhat. A hasznos cikkek új és visszatérő látogatókat hoznak a vállalkozás honlapjára, ezért megéri a befektetni a blogolásba.


Hozzájárul a marketing stratégiához

A marketing elengedhetetlen a vállalkozások életében. A rendszeresen frissülő blog hozzá járul az információk megosztásával a vállalkozásod ismertségéhez, pozitívan építi az imázsodat, és a weboldal  forgalma is növekedni fog.


Hatékonyabban kommunikálhatsz!

A legtöbb céges weboldal nagyon szakmai, és nem biztos, hogy a látogatók megtalálják rajtuk a megoldást a problémáikra. Visztont ha a szakmai blogot vezetsz, és folyamatosan kommunikálsz, akkor a látogatók megtalálhatják a választ a problémás helyzetükre, és pozitív kép alakul ki a cégedről, a vállalkozásodról.

A Covid alatt is az a cég marad talpon, akik folyamatosan kommunikálnak, változtatnak ha kell, és kapcsolatot tartanak a vásárlóikkal és ügyfeleikkel.


Vállalkozásod van és nem blogolsz?


Kezd el a blogolást a következő héten, ne húzd tovább az időt!

Sok sikert kívánok az induláshoz!

KAPCSOLÓDÓ BEJEGYZÉSEK

0 hozzászólás