Flat Responsive WordPress Blog Theme

BMW és a weblap

16:39 APeti 0 Kommentek Kategória : , ,


A BMW márkanév láttán sokak szemében megjelenik a szép és sportosan elegáns autó képe, melynek az emblémája (logója) és a "vese" alakú hűtőrácsa egyedi, mindenkitől jól megkülönböztethetően jelzi, hogy itt egy BMW található. Az a kíváló autó, ami közkedvelt az emberek körében, amiről sok ember álmodik, köztük én is :).


Az egyik legszebb általam készített weboldal megrendelője is BMW mániás :). A megrendelés egyik fontos pillére volt, hogy a legújabb típusú bmw jelenjen meg a nyitó oldalon, amelyet további, a márka más típusainak a képei és más luxus márkák képei követnek. A másik, hogy a weboldal fekete háttérrel készüljön, és a weblap minőséget sugárzó, elegáns, egyedi megjelenésű legyen.



A weblap készítés végeredménye, egy elegáns, esztétikus, és szép weboldal, ahol az aktuális aloldal témájának megfelelő fejléc kép jelenik meg, ezzel is navigálva a látogatót, hogy éppen hol jár a weboldalon. A nyitó oldalon kiválasztott autó,- hajó, vagy ingatlan kínálatnak megfelelő kép jelzi a megjelenő tartalmat, és emeli a weblap megjelenését.



A weboldal címe: www.globalinvestholding.hu

KAPCSOLÓDÓ BEJEGYZÉSEK

0 hozzászólás